Робити тофу і фалафель · Ukraїner

Прем’єра сьогодні о 21:00! Поставте ⏰, щоб не пропустити!🔥А поки чекаєте, прочитайте лонгрід: https://ukrainer.net/zelena-korova/

Це наша третя історія про локальних фермерів, що виходить за підтримки «Лавки традицій»: https://www.facebook.com/LavkaSilpoUa

Львів’янка Дарія Яремчук та кримчанин Вадим Хребтов у 2014 році відкрили у Львові перше вегетаріанське кафе «Green». Нестача якісних продуктів рослинного походження підштовхнула їх до того, аби заснувати власне виробництво рослинних харчових продуктів «Зелена Корова». Зараз вони є одним із найвідоміших українських виробників фалафелю, тофу та соєвого молока.